Kategorijos
Dietos

Kiek kalorijų turi vaisiai ir daržovės

Čia pateikti preliminarūs duomenys.Cukraus ir kalorijų kiekis vaisiuose ir daržovės priklauso ir nuo jų nokumo bei veislės.

Pavadinimas                                         kcal cukrus riebalai
 
Obuoliai, virti su cukrumi                                       74       7.9                 0.1
Obuoliai                                                               47      11,8                0,1
Abrikosai                                                              31      6.7                  0.1
Džiovinti abrikosai                                                 85      43,3                0,6
Avokadai                                                             190     1,8                  22,2
Bananai                                                               95       16,2                0,3
Mėlynės virtos su cukrumi                                      56       5.5                  0.2
Juodieji serbentai virti su cukrumi                           50       5.6                  pėdsakai
Vyšnios                                                                48      11,9                 0,1
Džiovintos figos                                                    227     63,9                 0,2
Figos                                                                   227     52,9                1,6
Agrastai virti su cukrumi                                        16        2.9                 0.2
Baltos vynuogės                                                   60       16,1                 0,1
Greipfrutai                                                           30       5.3                   0.1
Citrinos                                                                19       3.2                  0.3
Melionas                                                              28       5,0                   0,1
Alyvuogės sūryme                                                 103      pėdsakai          11.0
Apelsinai                                                              37       8.5                   0.1
Marakaja                                                             36       6.2                    0.4
Persikai                                                               33       9.1                    0.1
Kriaušės                                                              40       10,6                  0,1
Ananasai                                                             41       11,6                  0,2
Slyvos                                                                 36       9.6                   0.1
Slyvos virtos su cukrumi                                       29        5.2                   0.1
Slyvos su cukrumi                                                107      20,4                 0,2
Razinos                                                               272      64,4                 0,4
Avietės                                                               25         5.6                  0.3
Rabarbarai, virti su cukrumi                                  48         0,9                  0,1
Braškės                                                              27         6.2                  0.1
Žaliosios vynuogės su sėklomis                             275      64,7                  0,1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *